لیست اختراعات سينا غلامي
خلاصه اختراع: در اين پژوهش از كاتاليستهاي اكسيد مس و اكسيد روي توليد شده در مقياس صنعتي استفاده گرديده كه بسيار ارزان و در دسترس هستند.اين كاتاليستها به تنهايي تاثير زيادي در فرايند تصفيه پساب نخواهند داشت اما با بررسي در مورد بدست آوردن نسبت بهينه اين گروه كاتاليستي موفق به ايجاد يك سيستم كاملا كارآمد گرديده شد.
خلاصه اختراع: در اين پژوهش از كاتاليستهاي نانو اكسيد مس و نانو اكسيد روي توليد شده در آزمايشگاه استفاده شده است.اين كاتاليستها به تنهايي تاثير زيادي در فرايند تصفيه پساب نخواهند داشت اما با بررسي در مورد بدست آوردن نسبت بهينه اين گروه كاتاليستي موفق به ايجاد يك سيستم كاملا كارآمد گرديده شد.
خلاصه اختراع: در اين پژوهش از آلياژ برنج توليد شده در مقياس صنعتي استفاده گرديده كه بسيار ارزان و در دسترس هستند.اين كاتاليستها به تنهايي تاثير زيادي در فرايند تصفيه پساب نخواهند داشت اما با بررسي در مورد بدست آوردن نسبت بهينه اين گروه كاتاليستي موفق به ايجاد يك سيستم كاملا كارآمد گرديده شد.
استفاده از كاتالیست های فلزی مس و روی با نسبت های مختلف جهت كاهش بار آلاینده و رنگ از پساب های صنعتی
در اين پژوهش از كاتاليستهاي مس و روي توليد شده در مقياس صنعتي جهت تصفيه پساب آلي حاصل از فعاليتهاي صنعتي و پالايشگاهي استفاده گرديده كه بسيار ارزان و در دسترس هستند.اين كاتاليستها باالفعل تاثير زيادي در فرايند تصفيه پساب نخواهند داشت اما با بررسي در مورد بدست آوردن نسبت بهينه اين گروه كاتاليستي موفق به ايجاد يك سيستم كاملا كارآمد گرديده شد. نتيجه حاصله بدين صورت است كه بهترين حذف توسط مخلوط كاتاليستي به نسبت 70 درصد مس و 30 درصد روي،براي حذف انواع آلاينده هاي آلي حاصل شد.
امروزه حذف آلاينده هاي شيميايي و آلي از پساب ها يكي از زمينه هاي رايج در تحقيق و پژوهش مي باشد. طي اين پروژه براي اولين بار به بررسي حذف آلاينده هاي الكلي موجود در پسابهاي صنعتي و پالايشگاهي پرداخته شده است و يك سيستم مناسب و كارآمد براي تخريب و حذف اين آلاينده ها ارائه شده است. در طراحي اين فرآيند از يك فوتوراكتور جديد و از فوتوكاتاليستهاي دي اكسيد تيتانيم و زئوليت طبيعي كلينوپتيلوليت به طور مشترك كه در طي فرآيندي اين كاتاليستها تهيه شدند استفاده گرديد و از اين فوتوكاتاليستها براي اولين بار باهم براي حذف آلاينده هاي الكلي استفاده گرديد. مزيت اين فوتوكاتاليستها فراواني و ارزان بودن و عدم سمي بودن آنها مي باشد. اين فوتوكاتاليستها از لحاظ شيميايي و بيولوژيكي در حضور نور فرابنفش پايدارند. از روش پراكندگي حالت جامد براي تهيه فوتوكاتاليستهاي مبتني بر زئوليت استفاده شده است. فوتوراكتور طراحي شده جعبه اي مكعبي شكل و از جنس چوب مي باشد كه داراي چهار لامپ UV-8 وات در گوشه هاي اين جعبه است. در كف اين جعبه يك محل براي نگداري ظرف نمونه قراردارد. اين ظرف استوانه¬اي شكل بوده و از جنس كوارتز مي باشد. از قسمت جلويي و پايين اين ظرف يك لوله باريك دراز كه يك شير پيستوني است خارج مي شود اين شير قابليت برداشت نمونه در زمان هاي مختلف بدون توقف هم خوردن را فراهم مي كند در ته ظرف از سمت گوشه ها به محل نگهداري ظرف راكتور كوارتزي شيارهايي قرار دارد كه امكان جابه جا كردن لامپ ها در فاصله هاي كم و زياد از ظرف كوارتز را مي دهد. ظرف نمونه در قسمت مركزي دستگاه قرار دارد. محلول به كمك يك همزن كه در زير جعبه راكتور و مگنت مغناطيسي درون ظرف به راحتي هم خورده مي شود. در سيستم فوتوكاتاليستي طراحي شده امكان هم خوردن يكنواخت مواد و تابش يكنواخت نور فرابنفش ميسر مي باشد. . در انجام اين روش محيط هاي شيميايي مختلفي بررسي شدند بيشترين راندمان براي محيط اسيدي گزارش شده است.
موارد یافت شده: 6